2054208194886930964305459023536687124329124620425345324432245227212526005525430010231005910972575227800005423858567245242500231905922702611555

6/19/2017

كنافة كورنيه بالشيكولاتة




اسم الوصفة:كنافة كورنيه بالشيكولاتة
مقدم من: أسماء ثابت
مدة التحضير:20 د
مدة الطهي:25 د

المكونات 
كنافة طرح 
سمن 
كورنيه 
شربات ثقيل 
جناش 

الطريقة :
- الكنافة الطرح يعنى كنافة شرايح طويلة 
- نجيب الكنافة الطرح ونلفها على الكورنيه بشكل حلزوني ونقفل بها من اعلى 
- نرص الكنافة الملفوفة على الكورنيه في صينية ونرش عليها كمية كبيرة ( نغرقها ) من السمن السايح وندخلها الفرن على درجة حرارة 200 لمدة 25 دقيقة حتى تستوى 
- بعد سواها نطلعها من الفرن ونصفى السمن منها جيدا ونسحب الكورنيه ببطء من داخل قرطاس الكنافة .
- ثم نسقيها بشربات ثقيل بارد
- ثم نحشى قراطيس الكنافة بالجناش ثم المكسرات المفرومة .
لعمل الجناش 
نسخن ٢٠٠ جم كريمة حتى الغليان ترفع من ع النار ويضاف عليها ٤٠٠٠ جم شيكولاتة وتقلب وتستخدم لما تبرد
ممكن نحشى الكنافة اى حاجة تحبيها بدل الشيكولاتة ممكن كريم شانتيه وفاكهة وممكن كاستر حسب ما تحبى وبالف هنا

Views:
التعليقات
0 التعليقات

كافة الحقوق محفوظةلـ سحر الحياة 2016
تصميم : أر كودر I تعديل: حنين