2054208194886930964305459023536687124329124620425345324432245227212526005525430010231005910972575227800005423858567245242500231905922702611555

6/12/2017

رول الكنافة بكريمة الاناناس




حاجة كدة تحفة لازم تجربوها طبعاً الحشو اختيارى انا بقدم لكم فكرة جديدة يعنى ممكن تحشو كاستر او كريمة باى نكهه تحبوها

اسم الوصفة: رول الكنافة بكريمة الاناناس
مقدم من: أسماء ثابت
مدة التحضير: 10د
مدة الطهي: 20 د

المقادير
ربع كيلو كنافة

ملعقة سمن

نصف لتر لبن

٣ملاعق كبيرة نشا

نصف كوب سكر

نكهة اناناس

لون طعام

الطريقة
يفضل ان تكون الكنافة فى الفريزر وعشان تكسر معاكى بسهولة

١-فى حلة على النار هادئة نضع السمن والكنافة وتقلبها حتى تتحمر وتاخد لون جميل. 

٢-فى كسرولة نضع اللبن والسكر والنشا ونقط من اللون الاصفر ونكهة الاناناس تقلب جيدا وترفع على النار وتقلب حتى نحصل على الكثافة المطلوبة. 

٣-نضع الكنافة فى صينيه مستطيلة ونضع فوقها طبقة من الكريمة تترك حتى تبرد تماما تقطع مستطيلات صغيرة وتلف رول من الممكن ان تضعيها بداخلها مكسرات حسب الرغبة.

٤-توضع فى طبق التقديم وتزين بالشكولاتة ورشه من الفسدق او حسب الذوق وبالهنا

Views:
التعليقات
0 التعليقات

كافة الحقوق محفوظةلـ سحر الحياة 2016
تصميم : أر كودر I تعديل: حنين